Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý předchozí rok, kdy byla předškolačka, se těšila, až bude prvňačkou. Dcera bývalé Miss Jany Doleželové (42) poprvé usedla do školní lavice. "Přeji si, aby jí to nadšení vydrželo co nejdéle," svěřila nám pyšná maminka.

"Verunka se umí se podepsat, rozeznává jednotlivá písmenka a napočítá do sta. To, myslím, jako základ úplně stačí, aby se ve škole nenudila," míní Jana Doleželová, která měla jasno, jak bude vypadat dceřina výbava do první třídy. "Jejími oblíbenými postavičkami jsou Elza a Anna a ze zvířátek kočičky. Takže tyto motivy má snad na všech školních pomůckách, které jsme vybíraly," vyprávěla.

A co by jednou ráda z dcery měla? "Nejdůležitější je, aby si jednou vybrala směr, který ji opravdu bude bavit a naplňovat. Proto jí chci ukázat různé možnosti, ale zvolit si pak musí hlavně sama," míní.

Sama byla příkladnou žákyní a studentkou, o čemž svědčí i její vysokoškolský titul doktorky farmacie. "Na školu vzpomínám ráda. Ale ještě raději jsem měla prázdniny. A když jsem promovala, byla jsem ráda, že už mám studium za sebou. Ve stejném roce dělat doktorát a být úřadující Miss, to bylo přeci jen dost hektické a náročné období," zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám