Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z toho, že přehlídku nemoderuje, ale je sama jednou z modelek, jsme byli dost překvapeni. Že by Jana Doleželová (42) jezdila na tajňačku oprašovat svoji modelingovou kariéru mimo Prahu, říkali jsme si na teplickém Fashion Weeku?

"Přiznám se, že přehlídku jsem šla po pěti letech. Po covidu už jsem nechtěla s přehlídkami dál pokračovat. Teď jsem si říkala, že je to taková krásná akce, navíc i pro charitu. A mohla jsem s sebou vzít i Verunku, abych jí ukázala prostředí a to, co maminka kdysi dělávala," vysvětlovala Jana, která dorazila do Teplic spolu s šestiletou dcerou.

"Bylo to takové milé vzpomínání, a navíc jsem tady potkala spoustu kamarádek a kolegyň. Užily jsme si pěkné holčičí odpoledne," doplnila Jana.

Chodit po mole prý nezapomněla. "Střídat pravou a levou nohu zvládám. Ale je fakt, že už to není ta denní rutina, takže určitá nervozita tam byla," přiznala s tím, že návrat na modelingová mola neplánuje, občasné odskočení od moderování a farmacie ale nevylučuje ani do budoucna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám