Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S žádným módním výstřelkem by se to nemělo přehánět. To podle lidí platí i pro Brittany Mahomes, které se zalíbil trend takzvaného underboob neboli efektu, kdy je ženě, v tomto případě v bikinách, vidět část ňader.

Jméno Brittany Mahomes u nás asi není příliš známé, v Americe je ale veřejně známou osobností s téměř dvěma miliony sledujících na sociální síti. Ač je jí teprve 28 let, má toho už za sebou poměrně dost. Dříve hrála v útoku za klub UMF Afturelding a nyní je spolumajitelkou týmu v americké profesionální nejvyšší divizi National Women’s Soccer League. Je vdaná za rozehrávače Kansas City Chiefs Patricka Mahomese, s nímž má dvě malé děti.

Její popularitě pak určitě přidalo i to, že je jednou z nejlepších kamarádek celým světem obdivované zpěvačky Taylor Swift, se kterou už v minulosti vyrazila na nejednu party nebo sportovní událost. I díky tomu je určitě na sociální síti hodně sledovaná. Terčem zájmu se tak stala i teď, když nechala děti doma a s kamarádkami si vyjela na své oblíbené místo Cabo San Lucas v Mexiku. Na lodi se oddávala slunečním paprskům jen v mini oranžových bikinách, které jí vytvořily již zmíněný efekt underboob. Nesetkaly se ale s velkým úspěchem.

„Upřímně, tohle nevypadá sexy, jen to vypadá jako top, který zjevně nesedí,“ píše jeden čtenář Page Six. „Spodek prsou visící ze spodního dílu bikin není příliš atraktivní,“ přidává se další. „Se všemi penězi, které máte, si pořiďte vršek, který sedí, nebo nenoste žádný,“ míní další.

Zatímco u některých dam se tak underboob setkává spíše s lichotkami, v případě Brittany prohrál na celé čáře. Tak se snad příště povede lépe.

Reklama

Další články

Načítám