Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alicia McCarvell často hovoří o tom, jak si ji internetoví trollové dobírají kvůli její váze. Jako by to nestačilo, stále častěji teď komentují i její manželství se Scottem McCarvellem.

Schválně upozorňují na to, jak rozdílně vedle „vysekaného“, fit manžela Alicia vypadá, a dokonce naznačují, že s ní Scott musí být pro peníze.

Některé komentáře jsou velmi kruté. Alicia jen vrtí hlavou nad tím, jak hanlivě dokáží lidé nadávat někomu, koho vůbec neznají.

„Ti kluci, co mi píšou, ať mažu do posilovny, jsou ti samí, co se mi smějí, když do nějaké jdu,“ krčí rameny influencerka s milionem sledujících.

Když se o některé ze zpráv, které jí chodí na denní bázi, podělila se sledujícími, většina byla v šoku. S Alicií soucítili.

Vzkazy chodí i jejímu manželovi, hateři mu většinou píší, že má na víc, jde po prachách a určitě ji podvádí. „Lidi hrozně dráždí, když vidí pár, kde je jeden tlustý a druhý hubený. Z nějakého důvodu to nemůžou skousnout,“ rozepsala se McCarvell na síti už dříve.

Kritizovala předsudky panující ve společnosti a k tomu dodala, že se s podobnými reakcemi s manželem potýkají denně. Se Scottem jsou prý šťastní a spokojení. „Náš vztah není problém. Společnost je problém.“

Související témata:
Alicia Mccarvell

Další články

Načítám