Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady, co se vizuální stránky týče, jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera Anny Nicole Smith (†39), jíž se přezdívalo „nejslavnější zlatokopka světa“, je se svým širokým úsměvem, hlubokýma očima a hřívou blond vlasů matčinou kopií.

Otcem dnes sedmnáctileté Dannielynn je Larry Birkhead. S Annou Nicole se dali dohromady v roce 2004, kdy spolu také začali žít v Los Angeles. Krátce nato Anna otěhotněla a přesídlila na Bahamy. Tím de facto jejich partnerský vztah také skončil.

„Žili jsme spolu a plánovali jsme dítě. Vybírali jsme jméno. Navzdory tomu, co se říkalo, Anna věděla, že jsem otcem dítěte,“ řekl Daily Mailu Larry.

V té době vedla Smith soudní spor o miliony svého zesnulého manžela, miliardáře J. Howarda Marshalla, kterého si „slavně“ vzala v roce 1994. V té době jí bylo šestadvacet a jemu 89 let. Odtud také pochází její nelichotivá přezdívka. Rok a dva měsíce po svatbě podnikatel zemřel.

Právě soud o jmění podle Larryho stál za tím, že vztah s Annou zkrachoval. Mluvil o jakýchsi lidech, kteří blondýnku na Bahamy vzali. „Mysleli si, že jí je (peníze) budu chtít vzít, viděli mě jako hrozbu a Anna tomu věřila,“ uvedl. „Byla to hra, kterou jsem musel hrát. Ale zůstali jsme v kontaktu až do její smrti,“ doplnil.

Jen pár dnů po narození dcery, 7. září 2006, Smith potkala tragédie. Na předávkování zemřel modelčin dvacetiletý syn Daniel. Jeho matku drogy o život připravily o pět měsíců později.

O otcovství Dannielynn se poté hlásil i advokát Smith Howard K. Stern. Testy DNA však prokázaly, že otcem je Larry Birkhead.

Další články

Načítám