Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu Duna: Část druhá v Mexiku jako by se hlavní hrdinky předháněly v tom, která si obleče víc sexy model. Zatímco Florence Pugh (28) vsadila na průsvitnou látku, Zendaya (27) tentokrát na své přednosti nechala nahlédnout zespodu.

Obě dámy jsou známé tím, že se na společenské akce rády oblékají vyzývavě. Ale zatímco Zendaya většinou volí rafinované modely, ve kterých neodhalí úplně vše, Florence Pugh se klidně ukáže tak, jak ji příroda stvořila. V minulosti jí lidé vyčítali například odhalená ňadra v šatech značky Valentino a také to, že by se neměla ukazovat, když její hrudník není zrovna objemný. Na to herečka zareagovala na sociální síti.

„Bylo zajímavé sledovat a být svědkem toho, jak snadné je pro muže totálně zničit ženské tělo, veřejně, hrdě, tak aby to každý viděl. Tolik z vás mi chtělo agresivně dát vědět, jak jsou zklamáni mými „mrňavými ňadry“ nebo jak bych se měla stydět za to, že mám „plochou hruď“. Žiju ve svém těle hodně dlouho. Jsem si plně vědoma velikosti svých prsou a nebojím se toho,“ napsala.

A aby dostála svému vyjádření, na mexickou premiéru snímku Duna: Část druhá oblékla bílé šaty na tělo, ve kterých díky průsvitné látce a absenci spodního prádla ukázala své křivky do posledního detailu. Zahanbit se ten večer ale nedala ani herečka a tvář mnoha reklamních kampaní Zendaya, která oblékla model sestávající z vrchní části s vysokým límcem a dlouhé sukně. A zatímco sukně díky vysokému rozparku odhalila její nohu, vrchní část byla vytvořena ve stylu underboob. Na to, jak to oběma herečkám slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám