Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska, která v soutěži Miss Czech Republic soutěží s číslem 9, je jednoznačně nejznámější finalistkou. Jen na Instagramu sleduje Veronicu Biasiol (25) přes 200 tisíc lidí. Nyní se rozhodla stát se nejkrásnější dívkou Česka.

„Jde to ruku v ruce. To, co dělám celý život – beauty, fashion –, docela si myslím, že se sem hodím,“ řekla Super.cz Veronica Biasiol.

Je často kritizována za to, že je příliš umělá. „Já to chápu, dřív byla Miss o přirozenosti, ale pojďme si říct, že se svět trošku posunul. Světové soutěže jsou, co se týče úprav a dokonalosti, tak vysoko, že je správné, že i v Miss Czech Republic jsou holky, které zastupují přírodno, a ty, které až tak přírodní nejsou,“ vysvětlila s tím, že sama má operovaný nos a prsa.

Vnady si nechala zvětšit před mnoha lety. „To bych zpětně asi neudělala, měla jsem svá hezká prsa, byla to mladistvá nerozvážnost,“ překvapuje.

Na Veronice si nelze nevšimnou bílých skvrn po těle. Ztráta pigmentu je nemoc zvaná vitiligo. Když se jí začala výrazně projevovat, bylo to pro ni psychicky velmi těžké. „Byl to šok. Je to autoimunitní nemoc, vaše tělo jde proti sobě. Od základu je to šílený. Člověk si říká, co dělá špatně. To mě hodně trápilo. Nyní to beru i jako přednost. I po té psychické stránce. Když jsem se s tím srovnala, tak se mi to zastavilo,“ upřesnila Veronica.

Poslední tři roky se o ni zajímala média i kvůli jejímu vztahu se ženou. Žila s pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkovou. Nedávno se pár ale rozešel.

„Vitiligo, lesba, plastiky. Jsem ale materiál, co?!“ dodala se smíchem Biasiol, jejímž snem je reprezentovat Českou republiku na světové soutěži krásy Miss Grand International. O tom, která z deseti finalistek se stane novou královnou krásy, se rozhodne 11.května.

Další články

Načítám