Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se netají tím, že využívá zákroky estetické medicíny, aby stárnutí trošku zpomalila. Nestydí se za to.

„Čas nám všem měří stejně, je těžký nestárnout. Občas si nechám píchnout botox nebo kyselinu, ale nepřeháním to. Jsem moderátorka, chci mít mimické svaly pořád aktivní,“ řekla Super.cz Partyšová.

„Nechci vypadat jako jedna z mnoha, které chodí k plastickému chirurgovi, a když je vidíš na mejdanu, tak poznáš, ke kterému,“ usmívá se s tím, že se snaží se o pleť i tělo co nejvíce starat.

„Existují různé krémíčky, které nám hodně pomáhají, abychom brzdily stárnutí,“ říká s tím, že se vnímá více než řada žen i proto, že se vidí v televizi i v dalších médiích.

„Když tě pořád někdo sleduje, tak když si dáváš třetí chlebíček, říkáš si, že bys neměla. Přemýšlím, jak bych vypadala, kdybych těch třicet let nebyla v médiích. Možná by to byla katastrofa, nevím. Je fajn mít za zády tu televizi, člověk má pořád tendenci o sebe pečovat,“ dodala Partyšová.

Další články

Načítám