Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, reportérka a produkční VIP Prostřena Štěpánka Decastelo (45) je hospitalizována v pražském IKEM. Sympatické zrzce se z dvoudenní nevolnosti a bolesti vyklubaly problémy se srdcem.

Štěpánka je první manželka scenáristy Reného, se kterým pak následně byla 13 let moderátorka Eva Decastelo (45). Štěpánka už druhý den leží v nemocnici. O vše se s fanoušky podělila na sociální síti a prozradila, co se přesně událo. „Ráno jsem odvezla malého do školy a zajela jsem si k obvodnímu doktoru kvůli bolestem, které jsem měla dva tři dny a které mívám. Mě bolely záda, tak zvláštně, brutálně, a na hrudníku a špatně se mi dýchalo a doktor mě poslal na urgentní do IKEM. Tady si mě rovnou nechali a zjistili zvýšené srdeční markery,“ prozradila Štěpánka.

Hospitalizaci přisuzuje hned několika faktorům. „Mám stres, hodně práce a nějaký vztahový dramata mám za sebou. Jedno s druhým a skončíte v IKEM. Poslouchejte své tělo,“ doporučila ostatním.

V nemocnici ji také hned navštívila právě Eva Decastelo. Holky, i přes pár drobných rodinných škubnutí v minulosti, jsou skvělé přítelkyně.

Reklama

Další články

Načítám