Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová (46) se už nemůže dočkat svého prvního potomka. A ačkoli už je v sedmém měsíci, přípravy na příchod nového člena rodiny zatím nijak nehrotí, těhotenství si užívá a všemu nechává volné tempo.

Jitka rozhodně nepatří mezi ty matky, které by se zuřivě sháněly po všech možných informacích. A přestože se u ní doma nějaká ta moudrá knížka najde, přiznala se, že spoléhá především na svou intuici. „V dnešní době jsme tolik zahlceni informacemi všeho druhu, že přestáváme vnímat vlastní intuici. Už neumíme naslouchat vnitřnímu hlasu,“ řekla Jitka v rozhovoru pro magazín Story.

Svěřila se také, že její manžel, tanečník Petr Čadek, rozhodně nebude chybět u porodu. „Těším se z toho, že tam nebude chybět. Ostatně by mi asi neodpustil, kdybych ho u sebe nechtěla. Velmi to prožívá. Až mne to dojímá. Jsem šťastná, když mám Petra vedle sebe,“ uzavírá Jitka s úsměvem na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám