Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že nic není staršího než včerejší noviny. Díky internetu je ale vše snadno dohledatelné… Stejně jako šaty herečky Whoopi Goldberg, kterými si zajistila označení jedné z nejhůře oblečených osobností na Oscarech v celé historii.

Psal se rok 1993 a Whoopi se chtěla podobat své oblíbené herečce Lucille Ball ze sitcomu I Love Lucy, tak zariskovala a oblékla si outfit, který nebyl zcela standardní na akci, jako je předávání Oscarů.

Herečka oblékla zelenou brokátovou kombinézu s fialovým kabátkem se žlutou podšívkou. Kombinace s výraznými náušnicemi jí tehdy zajistila první místo mezi nejhoršími modely toho večera a téměř i za celou éru oscarových galavečerů.

Nenávistné komentáře tehdy Whoopi hodně bolely. „Všichni nenáviděli to, jak jsem vypadala. Zranilo to mé city. Nebudu lhát,“ přiznala na galavečeru Fashion Group International Night of Stars v New Yorku.

Herečka dokonce přiznala, že jí tehdejší kritika ovlivnila život na dlouhé roky a neměla náladu se oblékat do společnosti, aby se znovu nesetkala s hejty. Zároveň ale přiznala, že si za svým tehdejším outfitem stále stojí a považuje ho za hezký.

V dnešní době už herečka platí spíše za módní ikonu, která nechybí na newyorském týdnu módy a v roce 2019 vydala vlastní řadu oblečení Dubugee.

Související témata:
Whoopi Goldberg

Reklama

Další články

Načítám