Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotkou z letošní dovolené u moře Kateřina Pechová (36) vzbudila velké ohlasy. Snímek v plavkách, na kterém nemá půvabná zpěvačka a herečka ploché bříško, rezonoval sociálními sítěmi. Přestože většina komentářů byla kladných, došlo i na hejty.

„Já hejty zvládám docela špatně, myslím si, že si lidé neuvědomují, že jsme také lidi, že nejsme obrázek na internetu a čteme to, je to náš profil, který si spravujeme, a ty komentáře vidíme, říkám si, jestli by mi to ten člověk řekl na ulici, nebo si to jen myslel ve své hlavě,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která se snaží si z negativních komentářů nic nedělat.

„Přemýšlím, proč tím ztrácí svoji energii a svůj čas a co jim to dá. Jinak se nehroutím, když je ale deset skvělých komentářů a jeden negativní, tak vám stále ten jeden zaleze pod kůži,“ dodala Kateřina, kterou jsme potkali na v Divadle Lucie Bílé, kde se objeví v novém muzikálu Srdeční záležitost.

Přestože na jevišti se vlní v květinovém obepnutém overalu, na jejích sociálních sítích se fanoušci další provokace nedočkají. „Snažím se jít tím klidnějším směrem, beru sociální sítě jako něco, co mě baví a čím chci inspirovat, takže u mě provokaci úplně asi nenajdou,“ dodala kudrnatá kráska, která je ráda, že se celá situace už uklidnila.

„Myslím, že lidi pochopili, že každý se v létě chodí koupat, ať má jakoukoli postavu, a do těch plavek se svlékne. A myslím si, že je skvělé, i kdybych jednomu člověku, nebo jedné ženě ukázala, že to je naprosto normální, a měli bychom řešit jiné věci, než kdo má jakou figuru a jaký faldík,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám