Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencer a youtuber Marek Valášek alias Datel a jeho přítelkyně Barbora Stříteská budou rodiči. Pár, který se dal dohromady v reality show Like House, oznámil, že se těší na prvního potomka. A pochlubili se nejen fotografiemi ultrazvuku, ale také Bářiným rostoucím bříškem.

"Chtěli bychom vám s radostí oznámit, že čekáme miminko," napsal Datel na svůj Instagram. "Jak víte, tak jsme se s Barčou začali začátkem tohoto roku snažit o dítě a nakonec se nám to povedlo a my máme obrovskou radost, protože je to plánované," prozradil youtuber.

Pár zatím netuší, zda se těší na holčičku, nebo chlapečka. "Ještě nevíme pohlaví, protože se chceme nechat překvapit, jelikož budeme mít “párty” na odhalení pohlaví miminka (baby shower), samozřejmě vám pak z párty přidáme video, ať se to s námi také dozvíte," dodal Datel, který dodal, že dítě bude zahrnuto kupou lásky.

"Ať to bude holčička, nebo chlapeček, budeme ho/ji milovat nejvíc, jak to jde, a snažit se, aby měl/a nejlepší život, jaký může mít. Bereme to opravdu zodpovědně a připravujeme se, aby jsme mohli být co nejlepšími rodiči, kteří dají svému dítěti tolik lásky, co to jen půjde," uzavřel Valášek, který se netají tím, že ho živí partnerka. Kvůli dvoumiliónovému dluhu se totiž dostal do insolvence.

Reklama

Další články

Načítám