Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Xxlayna Marie pracovala ve fast foodu a měla problémy vyjít s penězi. Brala 16 hodin dlouhé směny a platili jí 250 korun na hodinu. Dnes si vydělá i 28 tisíc za den díky prodeji sexy snímků a její život se obrátil totálně vzhůru nohama.

Třiadvacetiletá modelka pracovala už od 17 let. Její pracovní den obvykle začínal v osm ráno a končil někdy o půlnoci. Kromě fast foodu brala také brigádu ve skladu s nářadím, aby se uživila.

A jako každá mladá dívka, i ona snila o slávě a bohatství. Dnes žije svůj sen, peněz má jako šlupek a už nemusí smažit kuře.

„Ty dny plné dřiny jsem přežila jen díky mým snům,“ přiznala sexy brunetka. Jednoho dne jsem prostě přestala doufat v lepší život a podnikla kroky k tomu, abych si ho vytvořila.“

Jako náctiletá měla Xxlayna problémy s pitím. Do práce sice chodila zodpovědně, ale každý víkend propařila. Vše vyvrcholilo autonehodou, po které ji matka vyhodila z domu. Takže se musela rychle postavit na vlastní nohy.

Po náročných brigádách se rozhodla, že zkusí zapózovat v prádle a fotky zpeněžit. Na sociální síti s peprným obsahem se rychle uchytila. Nejprve ji začali sledovat lidé z jejího městečka v Oregonu, později se přidávali další a další.

„Šlo i o týpky, které jsem odmítla ve skutečném životě, a najednou mě sledovali online,“ uvedla s tím, že jí jejich podpora lichotila.

Čím víc peněz vydělávala, tím víc brala práci vážně. Začala své snímky promovat a nakonec se jí ozvaly i agentury, s nimiž navázala spolupráci.

V listopadu 2020 šla na protialkoholové léčení, věděla, že se musí dát do kupy, aby měla úspěch a mohla žít svůj vysněný život.

„Měla jsem víc peněz než kdy dřív, tak jsem se rozhodla investovat do sebe, abych se uzdravila. Po léčení jsem začala meditovat a žít lépe,“ popsala.

Důvodem, proč se začala léčit, byl hlavně její pes, fenka huskyho Zaylee, kterou adoptovala jako náctiletá.

Xxlayna se nakonec i udobřila s maminkou, rodina je prý nadšená, že se jí daří tak dobře. Vystřídala několik měst k životu, včetně Los Angeles nebo Floridy a usadila se v Las Vegas, kde žije dodnes.

Související témata:
Xxlayna Marie
Fast food

Reklama

Další články

Načítám