Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexuální pracovnice Jade Blair šokovala fanoušky na sociálních sítích přiznáním, že má sex až s 16 muži denně, když bere dvojité směny.

Jade si získala na sociálních sítích tisíce fanoušků, sdílí detaily o životě v sex průmyslu. Pracuje v legálním nevěstinci a neváhá se podělit o peprné detaily. Sledujícím se líbí její upřímnost. Často hovoří o plusech a minusech svého zaměstnání.

Pro rodačku z Brisbane v Austrálii je to práce jako každá jiná, ale vesměs si ji užívá. Především pondělky, kdy chodí nejvíc jejích stálých klientů. Ovšem docela se nadře, jen co je pravda.

„Měla jsem třeba 16 klientů za den. Tam, kde žiji, je to legální,“ vysvětlila v jednom z videí na sítích, které zhlédly desítky tisíc sledujících.

„Můžete si napsat i dvojité směny, což znamená dvě osmihodinové. Nepracujete celou dobu, ale pokud se zalíbíte klientovi a rezervuje si čas s vámi, pak pracujete,“ nechala se slyšet.

Zbytek času tráví v podstatě, jak chce. Takovéto směny jsou prý v místě, kde pracuje, běžné. Nejvytíženější dny jsou v případě Jade pondělky. Tehdy chodí nejčastěji i její stálí klienti.

Mezi ty patří hlavně vrcholoví businessmani, kteří jsou pány svého času. Za Jade zavítají hned v pondělí ráno, aby si zpříjemnili start pracovního týdne po náročném víkendu.

Sledující na TikToku nicméně šokovalo, kolik zvládne Jade klientů za den. Většina se divila, že to Jade dává fyzicky, té to ale zjevně nedělá žádné problémy. Ostatně, jak sama zmínila, svou práci si prý náramně užívá.

Související témata:
Jade Blair
Sexuální pracovníci

Reklama

Další články

Načítám