Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slečinka, která pózuje před vánočním stromečkem, měla krušné dospívání. V dětství ji a jejího bratra vychovávala maminka, protože táta byl zaneprázdněným muzikantem. Potom ale onemocněla a krátce poté bohužel zemřela na rakovinu. Dívka se proto rozhodla na čas odejít do Ameriky, po návratu se vdala a odešla pro změnu do Německa. Tam prorazila jako úspěšná zpěvačka. Poznali jste, o koho se jedná?

Na fotce není nikdo jiný než zpěvačka Marta Jandová. Narodila se v Praze v rodině úspěšného rockera a baletky. Protože byl táta Petr Janda pracovně vytíženým mužem, maminka Jana se vzdala kariéry a zůstala s dětmi, Martou a jejím starším bratrem, doma.

Pak ale přišla rána, paní Jana onemocněla rakovinou a na nemoc zemřela. Marta, které v té době bylo 17 let, si sbalila kufry a odjela do Ameriky, kde strávila asi rok. Ani poté ale v Čechách nezůstala, odstěhovala se do Německa, kde založila dnes úspěšnou skupinu Die Happy. Za manžela si vzala kolegu z kapely Thorstena Mewese. Deset let poté, co ztratila mámu, osud tehdy ani ne třicetileté Martě připravil další ránu. Stejné nemoci jako maminka podlehl i její bratr.

Dnes žije Marta, která se po pěti letech s manželem rozvedla, v Čechách, kde ji diváci znají především jako muzikálovou zpěvačku a nově také jako herečku, v seriálu Gympl s (r)učením omezeným hraje učitelku angličtiny, a užívá si spokojený vztah s přítelem Mirkem Vernerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám