Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen publikum, ale také čtyřčlenná porota odměnila Hanu Gregorovou (71) po jejím prvním tanci v Let’s Dance ovacemi vestoje. Herečka vplula na parket slovenské verze taneční soutěže waltzem, který věnovala svému zesnulému muži.

„Budu hlavně tancovat pro lidi a v duchu tanec věnuji i mému milovanému manželovi Radkovi,“ svěřila se v medailonku Hana Gregorová a na svého manžela, herce Radka Brzobohatého nezapomněla. Herečka tančila na píseň Chci tě líbat od Václava Neckáře, tu přímo pro slavnostní večer speciálně nazpíval její syn Ondřej Brzobohatý, v publiku pak nechyběla její dcera Rola.

Poslední tanec večera byl rozhodně emotivní, diváci odměnili herečku dlouhým potleskem. „Postavil jsem se jako gesto úcty k tomu, že někdo v takovém věku to takhle zatancuje a nezjednoduší si to,“ řekl choreograf a porotce Ján Ďurovčík. „Harmonie pohybu, kterou jsem neviděla u nikoho jiného. Já jsem se o vás tak bála, ale to bylo tak dobré,“ dodala Tatiana Drexler k tanci.

Sama Gregorová pak na kameru řekla, že ji nikdo nemá šetřit. „Cítím se velmi dobře, musím říct, že doufám, že nebudou shovívaví právě proto, že mám tolik roků, kolik mám. Ať jsou krutí,“ řekla herečka. A co fanoušci na první tanec Gregorové, která na parket vplula v černé róbě s peřím? „V jejím věku se na toto dát, klobouk dolů,“ napsala jedna z televizních divaček.

„Nádherná žena. Držím palce, ale určitě jsou tam lepší,“ stálo v další zprávě. „Trochu kostrbatější, ale obdivuhodné,“ napsala další fanynka. „Nádherný konec programu,“ dodala jedna z divaček. Našli se však i tací, kteří si myslí, že porota tanečnímu páru trochu nadržuje. „Nevím, trapné. Shodou okolností tancuje nejpomalejší tanec, waltz, všichni tleskají, dostanou víc bodů jako Juraj Loj. Jako trapné, celá porota,“ napsal jeden z diváků na sociální sítě ke slovenské verzi StarDance, kterou mají čeští fanoušci možnost sledovat živě na Voyo každou neděli.

Reklama

Další články

Načítám