Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Ondřeji Brzobohatém (41) se ví, že se rád převléká za ženu, tedy o jeho zálibě v drag queen. To, že jako Tiffany Richbitch „naruší“ divadelní představení v Malostranské besedě, ale nečekal nikdo.

Na scéně totiž probíhala rocková divadelní show s názvem Hedwig a její Angry Inch, ve které v hlavní roli exceluje Roman Tomeš (36). Představení bylo speciální tím, že slavilo dva roky od úspěšné premiéry. Příběh je o fiktivní postavě Hedwigovi, který se na narodil jako muž v 60. letech ve Východním Německu a podstoupil nelegální operativní změnu pohlaví, aby se dostal za železnou oponu.

Zhruba v polovině výročního představení se rozrazily dveře a do hlediště si to na vysokých podpatcích nakráčel Ondřej Brzobohatý jako drag queen. Tiffany Richbitch se tak ukázala v celé kráse. Vylezla na jeviště a s Hedwigou zazpívaly hit It's Raining Men.

Brzobohatý rád říká, že se jako drag queen nechává inspirovat v zahraničí a fascinují ho pestré make-upy. To dokázal i v Malostranské besedě, když diváci nevěřili vlastním očím, že právě Ondřej se stal speciálním překvapením.

Roman Tomeš byl za roli nominován na Cenu Thálie, stejně tak Vendula Příhodová, která v představení také účinkuje a alternuje se s Elis Ochmanovou.

Reklama

Další články

Načítám