Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci noblesy, elegance a tance si pár měsíců po StarDance mohou opět přijít na své. Slovenskou obdobu populární taneční soutěže Let’s Dance budou mít možnost televizní diváci vůbec poprvé sledovat i u nás. Nebudou v ní chybět ani v Česku známé tváře.

Jedenáct tanečních párů složených ze známých slovenských osobností a profesionálních tanečníků vpluje na parket 3. března. Jejich výkony ve slovenské verzi taneční soutěže bude hodnotit Tatiana Drexler (61), která je už roky spjata právě se StarDance, spolu s moderátorkou Adelou Vinczeovou dříve Banášovou a choreografem Jánem Ďurovčíkem.

Zatímco u nás se ve StarDance sází zejména na lokální hvězdy, do Let’s Dance se tvůrcům podařilo dostat i argentinskou televizní hvězdu, herce Facunda Aranu, kterého čeští diváci znají z telenovely Divoký anděl.

O účasti herečky Hany Gregorové (71) jsme již informovali „Myslím, že v tomhle věku tam budu jediná stará raketa. Doufám, že zvládnu alespoň první tance a že mého tanečního partnera fyzicky nezničím. Ale doufám, že to bude hezké a příjemné,“ svěřila se ke své účasti v show maminka Ondřeje Brzobohatého (41).

Českému publiku je důvěrně známá i zpěvačka Tina (40), která má na svém kontě řadu hitů, jež rezonovaly Českem i Slovenskem, a mimo jiné po boku Leoše Mareše moderovala druhou řadu Česko Slovenské Superstar. „Jsem nadšená, že se mohu účastnit tak pěkné show. I když se může zdát, že umím tančit, a je pravda, že cítím rytmus, ale valčík není hip hop. A tak mě čeká opravdu hodně práce, snad se mi podaří včas aktivovat pohybovou paměť. Věřím, že nás účinkující i diváky čeká podařená série,“ okomentovala svou účast Tina.

Na parketu se objeví také slovenská topmodelka a bývalá partnerka Leoše Mareše Michaela Kociánová (35). „Mám velký respekt, ale opravdu se na to těším. Beru to jako obrovskou výzvu, která přijde jednou za život. Do tanečních jsem nechodila, protože jsem v mládí pracovala, takže se moc těším, až se tady naučím krásně tančit,“ těší se na své působení v soutěži modelka.

Herce Juraje Baču znají diváci Ordinace v růžové zahradě 2 a jeho kolega, herec Juraj Loj, se objevil v seriálu Případy 1. oddělení nebo ve snímku Šarlatán, kde si zahrál milence Ivana Trojana. Show bude uvádět Voyo.

Reklama

Další články

Načítám