Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále úchvatná Nicole Kidman (56) natáčela scénu, ve které ji zraní pes. Její vyděšený výraz a vytřeštěné oči působí, jako by se to stalo doopravdy, a ne zinscenovaně. Oscarová herečka opět ukázala, že hrát skutečně umí. Někteří fanoušci na sítích si podle její reakce dokonce mysleli, že ji pes skutečně napadl. Vše však probíhalo podle scénáře.

Jak se točí takové napadení psem? Nejdřív se s ním musíte spřátelit. Poté přijde maskér a aplikuje vám na koleno falešnou krvavou ránu. Ta je k nerozeznání od pravé. Teprve poté se můžete pustit do akce. Poprvé, podruhé, potřetí,… Nicole se toho zhostila s grácií a s chlupatým kolegou se nejprve dobře seznámila.

Pes ve scéně podal skvělý výkon, sledoval všechna svá vodítka a dával si pozor, aby příliš neuhodil Nicole, která byla pro jistotu na zemi chráněna polstrováním. Nakonec jí i olízl obličej. Natáčení probíhalo v ulicích New Yorku, kde Nicole kráčela v elegantním světlém kabátku a bílých rukavicích.

Záběry byly pořízeny na setu filmu Babygirl. V tom Nicole ztvárňuje vysoce postavenou ženu, ředitelku velké firmy. Ta si začne románek s mladším charismatickým stážistou a spustí tím kolo nečekaných událostí. V dalších rolích se představí třeba Harris Dickinson, Antonio Banderas, Jean Reno nebo Sophie Wilde. Na finální produkt si ale budeme muset ještě chvíli počkat.

Erotický thriller Babygirl s Nicole Kidman v hlavní roli se začal natáčet teprve na konci roku 2023 a jeho tvorba stále probíhá. Datum premiéry zatím nebylo stanoveno. Nedávno Nicole odhalila, že se připravuje také třetí sezóna úspěšného seriálu Sedmilhářky. Nikdo z tvůrců to ale zatím nepotvrdil.

Reklama

Další články

Načítám