Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nicole Kidman (56) se toho nebojí. Australská hvězda se opět svlékla před kamerou. Nejednalo se ale o žádnou velkou divočinu. V seriálu Expats natáčela scénu ve vaně. Diváci se na ni mohou těšit ve třetím díle a jedná se o rafinovanou podívanou.

Slavná herečka je ve vaně sice nahá, ale intimní scéna je natočena tak, aby intimní partie zůstaly skryty. Seriál Expats je zasazen do prostředí Hongkongu. Příběh se točí kolem skupiny žen, kterým se během jediného večera změní život. A zároveň musí čelit vlastním nástrahám a povinnostem.

Nicole Kidman nemá s odvážnými hereckými scénami žádný problém. A odvážnější je, i co se týče oblékání. Pravidelně dře na své postavě a ví, že ji klidně může ukázat. Naposledy například pózovala pro australský Vogue.

Herečka se mimo jiné nechala zvěčnit v titěrné černé krajkové podprsence, ke které oblékla designovou sukni. Za módní focení ale sklidila lavinu hejtů. „Dejte to pryč, zlato, jste úspěšná seriózní herečka, matka a manželka. Nemusíte to dělat, abyste se cítila sexy,“ mohla si Nicole mimo jiné přečíst v komentářích. Tak snad si podobné komentáře nepřečte i po svém hereckém výkonu, který obvykle bývá chválen.

Reklama

Další články

Načítám