Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) a její manžel Keith Urban platí za jeden z nejšťastnějších slavných manželských párů a nedávné záběry z jejich dovolené v Austrálii to jen potvrzují. Vyrazili do hereččiny domoviny, kde si na plážích v Sydney užili začátek roku. Oscarová kráska a country zpěvák navíc rozhodně nemusí mít obavy z paparazzi, jejich fyzička je totiž k nevíře.

Na hvězdný pár je radost pohledět, přestože jsou spolu bezmála dvacet let, stále si společně strávený čas umí vychutnat, vyhledávají vzájemnou blízkost, vodí se za ruce a objímají se. Keith je známý tím, že na své ženě může oči nechat a často se jí dotýká, a to nejen na červeném koberci, ale i na pláži, kam herečka zvolila netradiční plavky s dlouhými rukávy, které svým vzorem a barvami vzdáleně připomínaly cibulák.

Přestože herečce by podle mnohých přece jen pár kilo navíc jedině prospělo, právě volba plavek se u lidí setkala s nadšením; a to samé platilo o účesu jejího manžela, který je za normálních okolností pro mnohé zbytečně zženštilý.

„Oba jsou ve skvělé formě. A její plavky překonávají téměř každé dvojdílné varianty,“ zní názor s nejvíce souhlasy. „Její plavky jsou boží. Jen bych si přál, aby nechala na pokoji svou tvář,“ říká další. „Jednoznačně se zbožňují, vždy spolu vypadají tak šťastně,“ míní další.

„V reálném životě vypadá jako záběr z rentgenu. Taková škoda, ten tlak musí být strašný,“ poukazuje jiný čtenář na hereččinu štíhlost.

„Wow, s těmi mokrými vlasy vypadá Keith skvěle. Je vidět, že s normálním účesem by to byl fešák,“ reaguje pro změnu další .

Nicole se s Keithem seznámila v lednu 2005, chodit spolu začali o půl roku později a už v červnu následujícího roku se v Sydney vzali. Mají spolu dvě dcery – Sunday Rose a Faith Margaret.

Reklama

Další články

Načítám