Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) se se svým manželem účastnila předávání cen country umělcům v Nashvillu. Přesto, že to páru slušelo a oba manželé rozdávali úsměvy do objektivů fotoaparátů, lidé se do jejich vzhledu pustili spoustou negativních komentářů. Někteří je dokonce přirovnali k voskovým figurínám.

Ti dva jako by byli stvořeni jeden pro druhého. Potkali se v roce 2005, o rok později se zasnoubili a stihli se i vzít a mají spolu dvě dcery, Rose (15) a Faith (12). V červnu oslavili 17. výročí svatby a pějí na sebe samou chválu. „Potkala jsem ho až později v životě a bylo to to nejlepší, co se mi kdy stalo. Ten muž je to nejlepší, co mě kdy potkalo,“ řekla herečka minulý rok v rozhovoru pro CBS Mornings. Country zpěvák, kytarista a skladatel Keith Urban zase během let složil několik písní o své ženě, například jednu s názvem The Fighter.

Pár si navíc na každé společenské akci, kterou navštíví, vyznává lásku a i před kamerami nebo objektivy fotoaparátů se k sobě chovají jako hrdličky. Stejně tomu bylo i na předávání výročních cen asociace country hudby, kde byl Keith i moderátorem. Nicole si pro tuto příležitost oblékla odvážné černé šaty, které odhalily její vypracované břicho a také to, že je herečka skutečně velmi štíhlá. Její muž pak zvolil zelenou košili, černé kalhoty a neobvyklé boty.

Lidé ovšem vzhled páru nehodnotili nejlépe. „Její tvář nyní vypadá širší než její hruď, což je smutné, protože by byla stále krásnou ženou, kdyby nechala svůj obličej přirozeně stárnout,“ píše například jeden čtenář pod článkem v magazínu Daily Mail. „Vypadají jako mimozemšťané z planety Botox,“ rýpl si druhý. „Pravděpodobně mají stejného chirurga, který na nich dělá stejnou práci,“ přihodil třetí. „Tady Madame Tussauds odvedla dobrou práci,“ rýpl si další s odkazem na známé muzeum voskových figurín. Nicole Kidman i její manžel se nejspíš se stárnutím vyrovnávají po svém, důležité je pro ně ovšem hlavně to, že jsou i po tolika letech manželství stále zamilovaní. Na to, jak Nicole a Keith v Nashvillu vypadali, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám