Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večer plný hudby, radosti a nezapomenutelných zážitků připravil ve Zlíně pro své fanoušky populární moderátor a zpěvák Leoš Mareš. Při dvou koncertech během jediného dne představil publiku nejen své nejnovější hity, ale i starší známé písně. Ale hlavně si lidé užili jeho téměř dvouhodinovou show s propracovanou choreografií a rozmanitými kostýmy.

Diváci přivítali Leoše Mareše obrovským křikem a potleskem. Koncert zahájil oblíbeným hitem Vševěd. „Máme napsat osobnost, která nás nejvíc chrání před konzumací škváru, kdo nás nejvíc brání,“ rozjel se Leoš Mareš ve Zlíně. Následovala extrémní světelná show, ve které jeho tanečníci excelovali se světelnými tyčemi. Po každé písni následovala chvilka doplněná Marešovým stand-upem. „Užíváme si to, co jiného jsme také mohli čekat, když všichni víme, že je známý svou charismatickou osobností,“ přiblížila své pocity jedna z Marešových fanynek.

Interakce s publikem byla součástí jeho tradiční show od začátku do konce. Leoš Mareš se nebál sestoupit z pódia a zamířit mezi posluchače. Sál zaplněný nadšenými fanoušky se proměnil v bouřlivou „arénu“, kde se mezi sedačkami tancovalo, zpívalo a neustále se udržovala vysoká energie. „Tohle je fakt nejlepší koncert v životě,“ vzkazoval v jedné ze svých písní přímo z publika rozdivočený Leoš Mareš.

„Jeho poutavý hlas a energické vystoupení přitáhlo pozornost každého. Já sama jsem na prvním jeho koncertě a atmosféra je skvělá,“ podotkla další z fanynek, která přijela až ze Vsetína. Další lidé dorazili podle Leoše Mareše až ze Slovenska, seděli hned v první řadě.

Podle mnohých se dokáže Leoš Mareš propojit se svými fanoušky, ať už jde o sdílení osobních příběhů nebo společné zpívání. Nechal nahlédnout i do své sbírky proslulých kožichů, kterými oslnil publikum.

Nedělní koncert, který je součástí putovní show Leoše Mareše nazvané První turné, zahrnoval jeho hity, ale i oblíbené cover verze známých songů, například skladbu Loser od amerického zpěváka Becka. Každé ze skladeb nechyběl drive a lidé ze sálu Kongresového centra ve Zlíně odcházeli po dvou hodinách nabití energií a emocemi.

Turné vyvrcholí v závěru dubna v Praze, kde jej fanoušci v posledních dnech tlačili k přidání dalších termínů koncertů. A to se nyní podařilo, a dojde i na tolik žádanou odpolední show od 15 hodin. Leoš Mareš tak v Praze odehraje svou show opakovaně od 24. do 28. dubna. Naposledy nyní přidával do harmonogramu Kongresového centra dvojici nedělních koncertů 28. dubna. Během čtyř dnů tak před pražským publikem vystoupí pětkrát.

„Rozhodli jsme se ještě pokračovat. Už je připravená i Plzeň, po které fanoušci volali už od začátku. Takže po Praze ještě přidáváme v Plzni 1. května dva koncerty. A uvidíme, jestli ještě nepojedeme dál. Protože nás to neskutečně baví. Natrénovali jsme to, tak by byla škoda s tím přestávat,“ doplnil Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám