Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už dva roky, co Leoš a Monika Marešovi (48) přivítali na světě svou dceru Alex, která roste jako z vody.

A právě v den narozenin rodiče sdíleli rozkošné video, kterým nechali nahlédnout do soukromí. Alex dostala od svých blízkých svůj druhý narozeninový dort, který jí přinesly maminka Monika a babička. K dortu Alex přicupitala, zakousla se a sfoukla svíčky.

„To byl zase hezký den,“ napsal oblíbený moderátor k rozkošnému videu. O pár dní později sdílel další dojemný příspěvek. Ten vznikl během narozeninového focení, kde nechyběli ani starší bráškové malé oslavenkyně, tedy Matěj a Jakub.

„Matěj 14. Alex 2. Jakub 18. Na památku, jak byly malé. Tohle video si možná jednou budou pouštět. #TřiDěti #MáKrev,“ napsal Leoš Mareš k dalšímu příspěvku, který jeho fanoušky opět dojal.

„Maličká bude mít dva velké ochránce,“ napsala fanynka. „Leoši, synové jsou výstavní, Alex je nádherná a ve dvou letech velmi šikovná. Máš štěstí. Přeji ti a celé tvé rodině zdravíčko a lásku,“ podotkla další. „To je tak krásný, že si to pouštím pořád dokola. Krásné děti máte, Leoši, přeji jim všem hodně zdraví a štěstí,“ shodují se příznivci. „To je štěstí v přímém přenosu,“ napsala fanynka.

Reklama

Další články

Načítám