Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejžádanějších českých moderátorů začal své dlouho očekávané turné. Na to se připravoval nejen po stránce programové, ale i po té fyzické.

Fanoušci Leoše Mareše (48) si na jeho Instagramu v posledních měsících jistě všimli, že se pustil do cvičení a pravidelných tréninků a na své postavě maká víc než kdy jindy. Prvotní důvod byl ryze osobní, chtěl se cítit dobře a fit. Když začal, netušil, jak se mu fyzická kondice bude brzy hodit i na pódiích. Show, kterou připravil, bezesporu vyžaduje velkou zdatnost.

Aktuálně má za sebou 123 hodinových tréninků, a to už je doba, která se do kondice a postavy promítne. Leoš vypadá výborně, o čemž se můžete přesvědčit na snímku ze zákulisí jeho turné. Moderátorovu proměnu kvitují nejen fanynky, které ho zahrnuly lichotkami na sociálních sítích, ale i jeho žena Monika, která je jeho největším kritikem. A to potěší každého muže.

Marešovo turné začalo 13. března na Kladně a vyvrcholí 26. dubna třetím pražským koncertem, který pro velký zájem přidal poté, co se dva předchozí termíny vyprodaly. Lístky se začaly prodávat ve středu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám