Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) se dočkal slavnostní premiéry dokumentárního filmu, který mapuje patnáct let jeho kariéry i osobního života. Nedílnou součástí jeho příběhu a života je také manželka Lela (34).

Známá blondýnka už film viděla. Přesto nechtěla těsně před premiérou hovořit o svých dojmech a pocitech, které by si měl každý divák udělat sám.

Lela nám však prozradila, jaké pro ni natáčení bylo. Točilo se totiž i v situacích, které byly náročné. „Ta doba natáčení byla velmi náročná. Jsou situace, kdy vám to vadí a kdy vám to nevadí, ale člověk si na to zvykne. Těmi společnými silami jsme to zvládli a dotáhli až sem na premiéru,“ řekla Lela Super.cz.

Na tento film byl požadovaný dress code, konkrétně „creative black tie“, který Lela jako jedna z mála skutečně dodržela na jedničku. Oblékla si blyštivou černou róbu s odhalenými zády, ve které vynikla i její silueta. „Už jsme sehraný tým, nebylo to tedy tak těžké. Šaty mám od návrhářky Ivany Mendrejové, tam byl výběr ze dne na den, protože si nechávám některé věci na poslední chvíli,“ podotkla s úsměvem.

Na tiskové konferenci před začátkem filmu mluvil Karlos o dalších snech, které by si chtěl splnit. Nejenže zmínil, že by si přál, aby se MMA dostalo na olympijské hry a on toho byl nějakým způsobem součástí, ale také s úsměvem řekl, že co se týče jeho čtyř dětí, tak doufá, že je v půlce. I proto jsme se Lely zeptali, co na slova svého manžela říká.

„Samozřejmě jsme si s mužem říkali, že by ještě nějaké to dítě do rodiny prospělo. Spousty věcí ale opravdu závisí také na zdraví ženy a jak to bude. Nechte se všichni překvapit a necháme se překvapit i my,“ dodala s úsměvem maminka dcery Lilinky a syna Rockyho.

Reklama

Další články

Načítám