Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární český MMA zápasník Karlos Vémola (38) se dočkal svého dokumentu, který mapuje patnáct let jeho života. Slavnostní premiéru tohoto filmu si nenechala ujít řada známých osobností nejen z oblasti sportu, ale také herectví, hudby nebo influencingu.

Hvězdou večera byl bezpochyby právě Karlos Vémola, ale také jeho manželka Lela (34). Manželé se sladili do černých barev. Karlos vynesl smoking s třpytivými detaily stejně jako Lela, která zářila v černé flitrové róbě s odhalenými zády. K šatům od Ivany Mendrejové zvolila stříbrné doplňky. Luxusní dojem vytvořilo také precizní kouřové líčení a částečně vyčesané vlasy do culíku.

Na premiéru dorazil moderátor a šéf organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný (46). Ve společnosti se objevil i se svou půvabnou manželkou Renatou Langmannovou (37). Česká modelka si pod elegantní sáčko oblékla jen krajkovou podprsenku, která jí občas vykoukla.

Po delší době se na červeném koberci ukázal skladatel a frontman skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen (57), který na sportovní dokument dorazil se synem.

A kdo další na slavnostní premiéře nechyběl? Fotograf Tomáš Třeštík se sestrou Hankou, MMA trenér André Reinders, moderátorka Štěpánka Duchková (51) s manželem nebo hvězdy reality show Love Island.

Reklama

Další články

Načítám