Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) se netají informací, že si na sebe i jako maminka dvou dětí najde čas a ráda o sebe pečuje. To se ostatně odráží i na její postavě, kterou si udržuje v perfektní kondici. To je znát i na jejím novém snímku, který nepořizovala v bikinách, ale v upnutém overalu s holými zády. Jako doplněk zvolila výrazné náušnice a lesklé kozačky nad kolena.

„Po dlouhé době jsem měla nezapomenutelný víkend s mým manželem. Děkuji, lásko,“ napsala Lela k příspěvku, který pořídila během randíčka se svým mužem Karlosem Vémolou (38).

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty lichotek. „Nádherný, sluší moc. A to oblečení je dobrý výběr,“ vzkázala fanynka. „Krásná, ale jakože úplné dělo tady,“ napsala další. „Bože, jak jsi pěkná,“ podotkla sledující. „Luxusní zadek,“ uvedl obdivovatel.

Je to už několik měsíců, co Lela absolvovala náročnou operaci, kdy jí předělávali implantát v oblasti hýždí.

„Šlo o to, abych ze zdravotního hlediska byla v pořádku. Byla to 6,5hodinová komplikovaná operace, dlouho jsem se zotavovala. Měla jsem potrhané sedací svaly. Museli mi dělat rekonstrukci. Proto byla operace tak náročná,“ vysvětlila Super.cz nedávno se slovy, že tento implantát nebude mít věčně. „Zvažovala jsem i to, že si ho za pár let nechám vyndat. Bavila jsem se o tom i s Karlosem, je s tím v pohodě. On sám ví, že to nemám navěky, a přijde chvíle, kdy to dám pryč. Bude to zase náročné, ale půjde to,“ podotkla.

Reklama

Další články

Načítám