Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prvním kole slovenské taneční soutěže Let's Dance předvedla Hana Gregorová (71) televizním divákům waltz. Na druhý večer populární show pak vplula maminka Ondřeje Brzobohatého na parket energickou chachou a rozproudila publikum.

Tanec na známý song Mambo Italiano dokonce spolu s tanečním partnerem Róbertem Pavlíkem okořenila i zvedačkami. Herečka se na parketu ukázala ve fialových šatech s krátkou třásňovou sukní. V modelu tak dala vyniknout především svým nohám. „Já se cítím výborně, jen Robko je trochu zadýchaný,“ řekla vtipně po odtancování herečka.

„Klobouk dolů a ty pěkné, štíhlé nohy,“ psali fanoušci k tanci, který během druhého večera předvedla. Lidé především ocenili náročnou choreografii, kterou se Gregorová zvládla naučit. „Je lepší než ty mladice, co tam jsou,“ napsala jedna z divaček. „Krásné nohy, krásna postava a super vlasy,“ stálo v dalším z komentářů.

Zatímco v prvním díle přišla Hanu Gregorovou do publika podpořit dcera Rola, tentokrát nechyběl syn Ondřej s manželkou Danielou, kteří Hance po celou dobu fandili. Její latina zaujala nejen porotu, ale i televizní diváky, a herečka tak postoupila do dalšího kola a už v neděli se na platformě Voyo objeví ve třetím díle soutěže.

„Nebylo to zlé. No, konkurenci má silnou, doufám, že ji nebudou držet v show jen z úcty. Tento ročník je velmi silný,“ napsal k jejímu výkonu jeden z televizních diváků. Našli se však i ti, kteří Hančino vystoupení zkritizovali. „Ano, na její věk je dobrá, ale to je tak všechno, tancuje opatrně, jen aby to nějak odtancovala,“ stálo v jedné z mnoha zpráv.

Reklama

Další články

Načítám