Hlavní obsah
Článek

Valašský král Bolek Polívka (74) umí překvapit. Mnozí by ho už nejraději viděli ve starém železe, on se ale všem zlým jazykům může vysmát do očí. Super.cz se totiž podařilo zjistit, že Polívka i ve svých letech stále žije bujným sexuálním životem. Dokonce má vlastní speciální prezervativy, které se mu vyrábějí na míru.

„Je to tak! Pan Polívka propagoval naše značkové výrobky. Vyráběli jsme pro něj dokonce speciální kondomy - ´valachondomy´,“ svěřila se Super.cz mluvčí VULKAN Intim Brands a. s. Lenka Vildová. U samotné propagace Polívka ale neskončil. Podle Vildové spolupráce zašla mnohem hlouběji a stále trvá. „Občas pro nás testuje před uvedením do volného prodeje nové modely,“ šokovala Vildová.

A Polívka nic nezapírá. Podle svých slov to ale nebere to jako práci, ale spíš zábavu. Dokonce se chlubí, že stejně jako jeho syn Vladimír dělá manekýna. „Ano, jako můj syn jsem dělal taky manekýna. A to pro firmu Primeros. On se nechtěl prosadit, ale jen vydělat nějaké peníze, což jsem mu schvaloval. A mám taky radost, že je samostatný,“ svěřil se Super.cz Polívka, který tak dokazuje, že v něm stále dřímá ten divoch z mládí. Chvilkami dokonce i vystrkuje růžky.

Bohužel ale neexistují žádné vizuály. „Nemám nic takového k dispozici. Můžu ale potvrdit, že s panem Polívkou jsme úzce spolupracovali," dodala Vildová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám