Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) čím dál víc dokazuje, že si díky svému slavnému jménu může dělat, co chce. Návštěvníky prvního amerického koncertu světového turné ale rozpálila do běla. A to až tak, že směrem k ní nešetřili ani vulgárními výrazy.

Zpěvačka své světové turné musela kvůli nemoci odložit, teď už ale jede spanilou jízdu světem. Začala v Evropě a nyní se přesunula do Severní Ameriky. Už na starém kontinentě se na ni snesla kritika kvůli pozdním příchodům. Hned na začátku v Londýně kvůli pozdějšímu startu nestihla zazpívat čtyři své největší hity. Aréna měla totiž jasně danou hodinu, do které musí show skončit. A i když si zpěvačka neustále plní svůj Instagram střípky z turné a prohlašuje, jak se na další vystoupení těší, zdá se, že ji samotní fanoušci a jejich pocity ani příliš nezajímají.

Hned první zámořský koncert Celebration tour v Barclays Center v Brooklynu totiž odstartovala s neuvěřitelným, téměř tříhodinovým zpožděním! Místo po osmé hodině večer tak koncert začal až v jedenáct. Po celou dobu nechala zpěvačka fanoušky stát v hale a poslouchat hudbu ve stylu house, kterou hrál najatý DJ a podle názorů přítomných byla nudná. Je sice zvykem, že velké hvězdy nezačínají koncerty na čas, takřka tříhodinové zpoždění už ale mnoho lidí nerozdýchalo a rozezleně reagovalo na sociální síti X.

„S*ru na to, že jsi Madonna. Když máš tři hodiny zpoždění, jsi k*rva hodně neslušná,“ píše například dle deníku Page Six jeden. „Koncert měl začít v 8:30, Madonna začala v 11. Celá arena už později skandovala nadávky na její adresu. Skvělá show, ale začala velmi pozdě,“ píše druhý. „Dvě a půl hodiny zpoždění. Chci vrátit peníze,“ přidává třetí. Zdá se, že americké fanoušky má zpěvačka „na háku“ ještě více než ty evropské. A ti, kteří půjdou na její příští koncerty, by se asi měli obrnit velkou trpělivostí.

Reklama

Další články

Načítám