Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nesnáší populismus, který plete hlavy slušným lidem, říká o svém synovi Eva Holubová (65). I proto se Adam Holub rozhodl kandidovat ve volbách do Evropského parlamentu. Jeho parťáky budou Danuše Nerudová a Jan Farský.

„Kandiduju do Evropského parlamentu s číslem 12 na kandidátce Starostové a osobnosti pro Evropu jako člen Liberálně ekologické strany. V Evropě potřebujeme zasvěcené lidi, kteří vědí, jak funguje EU, a jsou si vědomi závažnosti jejích výzev,“ říká syn známé herečky, který věří, že má voličům co nabídnout. Studoval v Anglii, Skotsku a Polsku, kromě toho má pracovní zkušenost ze všech tří hlavních institucí Evropské unie.

„Rád bych se věnoval ochraně životního prostředí v Evropě a ve světě, ale i vztahům se zeměmi na východ od nás. V obou těchto otázkách stojí Evropa na důležité křižovatce a obě témata jsou pod silným tlakem populistů,“ doplnil Holub, který v současnosti žije v Bruselu a pracuje pro největší českou environmentální nadaci.

„Trápí mě otázka nedostatečných příležitostí pro nás mladé lidi. Mladí lidé se chtějí uplatňovat a naplňovat své sny. Investice do mladých lidí je investicí do budoucnosti,“ prozradil v medailonku určeném voličům.

„Stejně tak mi vadí, že stále nežijeme ve světě, kde by ženy dostávaly stejné příležitosti jako muži. Úspěch žen rovná se úspěchu celé společnosti. V Evropském parlamentu se budu vždy zasazovat o rovné příležitosti,“ slíbil syn oblíbené herečky.

Ta svého potomka v jeho rozhodnutí ze všech sil podporuje. Třeba i tím, že mu často dává prostor na svém Instagramu, který sleduje 225 tisíc lidí. A to rozhodně není málo!

Reklama

Další články

Načítám