Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak by v praxi mohl vypadat hit Ilony Csákové Jen růžová to může být, předvedly nyní sestry Willisovy… Rumer se Scout a Tallulah totiž vyrazily společně na dovolenou a fanouškům poslaly několik pozdravů v plavkách. Ty dokonale barevně sladily včetně malé Louetty, která nedávno oslavila první narozeniny.

Rumer k sérii veselých záběrů připsala: „Ve středu nosíme růžovou společně s nejmenší Willisovou,“ čímž pochopitelně myslela svou dcerku, která měla plavečky ve stejné barvě jako maminka a její tety.

Nejstarší z dcer Bruce Willise a Demi Moore, která je rovněž zatím jako jediná maminkou, se podělila i o pár detailnějších snímků své postavy, kterou má po porodu snad ještě lepší než kdysi.

Než odjela na dovolenou, byla spatřena, jak s partnerem Derekem Richardem Thomasem obrážejí obchody v Los Angeles, kde sháněla právě nové plavky. To se nakonec zřejmě zadařilo, vyhrály plavky značky Hunza G, které se jí možná v takzvané baby růžové zamlouvaly natolik, že je pořídila v několika variacích pro celou rodinku.

Další články

Načítám