Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co je v domě, není pro mě? Tímto heslem se Andrej Babiš (69) rozhodně neřídí, ba právě naopak. Kdysi se tak stalo v případě Moniky Babišové a děje se to i nyní. Expremiér si měl po rozchodu s manželkou začít s pohlednou zrzkou Anetou Zicklerovou, která se mu stará o sociální sítě.

Informace o údajném novém vztahu se kuloáry šíří už nějaký ten pátek, poslední dny a týdny se začaly postupně objevovat i na sociálních sítích. Pokud měl bývalý předseda vlády pocit, že se jeho románek utají, přepočítal se.

Podobně jako v případě Moniky, kdy přeskočila jiskra na obchodních jednáních, kam pravidelně docházel a kde sexy blondýnka tehdy pracovala jako sekretářka, zrodil se prý i nový vztah na pracovišti. Zicklerová expremiérovi spravuje sociální sítě a stará se o to, aby držel krok s dobou. Což se jí evidentně velmi dobře daří. U Babiše začala pracovat už před senátními a komunálními volbami v roce 2022. „V tu dobu měla na starosti sítě, hlavně Instagram, byla jednou z členek týmu, ale šlo pouze o řadovou pracovnici,“ citoval Deník N zdroj z Babišova okolí. Později se vypracovala a stala se nepostradatelnou členkou jeho týmu.

Spekuluje se dokonce o tom, že blízkou osobou, která známého politika natáčela na dovolené na Maledivách, měla být právě ona. Podle informací Super.cz si mají být blízko víc než rok. Uplynul totiž rok a půl od chvíle, kdy se manželé Babišovi rozhodli jít si vlastní cestou a začali žít odděleně. Byť o rozchodu poprvé promluvil Babiš teprve před necelými dvěma týdny.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ informoval na svých facebookových stránkách expremiér, který má s manželkou Monikou dvě děti – dceru Vivien a syna Frederika.

Reklama

Další články

Načítám