Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda pořadu Peříčko Zuzana Belohorcová (48) žije s manželem Vlastou Hájkem na Tenerife, kde společně podnikají a věnují se realitám. Není to tak dávno, co se stali hlavními aktéry „kauzy šváb“, kde se do sebe pustili s herečkou Alicí Bendovou (50), jež také pronajímá apartmány a v jednom z nich se měl vyskytnout šváb, což naštvalo ubytované české turisty, kteří hledali útěchu právě u Hájka.

Mezi Hájkem a Bendovou pak došlo k ostré výměně názorů. Belohorcová pak odletěla se svými dětmi a rodiči do Ománu, kde si užívali dovolenou, zatímco Hájek zůstal na Tenerife. Netrvalo dlouho a začala se nejen na Tenerife, ale i na sociálních sítích šířit zpráva, že mají Hájek a Belohorcová manželskou krizi, za niž může podnikatelova nevěra. Zuzanin Instagram mlčel, společné fotky chyběly…

Až nyní se Zuza rozhodla všechny spekulace a zlé jazyky utnout jasným vzkazem, kterým haterům vrátila úder. Zveřejnila snímky s manželem v bazénu, moři i na pláži, aby ukázala, že doma panuje rodinná idylka. Na rodině si ostatně slovenská moderátorka velmi zakládá a často na příkladu svých rodičů a jejich pevného manželství ukazuje, jak je pro ni nesmírně důležitá.

„Kvalitní čas s mým mužem, zatímco hateři kují pikle, aby nám uškodili. My jsme si užívali v ráji jeden druhého a strávili krásný čas s našimi starými přáteli. Myslíte si, že takto vypadají páry, které si prochází krizí?“ ptala se svých fanoušků Belohorcová. „Asi těžko,“ odpověděla si záhy sama. „Pozdravujeme všechny naše hatery,“ dodala moderátorka zářící na fotkách s manželem jako dívka na prvním rande.

Další články

Načítám