Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tolik známých žen se už dlouho na módní akci nesešlo. A tentokrát nebyly v roli divaček, ale do dění na přehlídkovém mole se přímo zapojily. Herečky, zpěvačky a moderátorky předváděly kolekci pro jaro a léto začínající návrhářky Vlaďky Kouřilové. Ta podobnou akci uspořádala už podruhé.

„Tvořím pro ženy všech postav, věku i tvarů, takže jsem byla nadšená úplně ze všech,“ pochvalovala si návrhářka, která do vtipné choreografie zapojila i pěvecké trio ve složení Elis Ochmanová, Bára Holá a Lukáš Randák, které přehlídku doprovázelo.

Nejmladší generaci na mole zastupovala tanečnice Natálie Otáhalová , většina modelek ovšem patřila už k té střední. Například herečky Kristýna JanáčkováIvana Jirešová (47), moderátorky Kristina Kloubková (47)Alex Mynářová nebo zpěvačka Radka Fišarová (46).

A to, že ani padesátka není věk, který by bránil vstoupit na přehlídkové molo, dokazovaly mimo jiné herečka Regina Řandová (56), Vendulka KřížováKamila Špráchalová. Jak jim to slušelo se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám