Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) přibrala a vypadá skvěle. Po boku hokejisty Michala Gulašiho se cítí skvěle, ubylo nervů a váha šla nahoru. Ještě před rokem doslova chrastila kostmi a nyní září a sluší jí to jako dlouho ne. Modelka přibrala pět kilo. "Řekněme, že jsem se vystabilizovala, cítím se hezky. A mám teď zadek jako opravdové ženy," prozradila Vlaďka, která se z Prahy před pár měsíci za láskou odstěhovala do Brna, kde má Gulaši angažmá.

"Je to příjemná změna. Akorát babičku mám 300 kilometrů, to je jediný zádrhel. Za čtvrt roku jsme ji viděli dvakrát, což mrzí mě i děti," vysvětlila Vlaďka, která si v Brně už našla i práci. "Primárně se věnuji dětem a nastoupila jsem do kadeřnictví v Brně, vrátila jsem se k profesi manikérky. A samozřejmě se věnuji své nadaci Vlaďka dětem," dodala Erbová na soustředění finalistů a finalistek soutěže Miss Hasička a Hasič roku 2016 v Pecínově.

Vlaďka a modelky Nikol Švantnerová a Andrea Bezděková finalistkám pomáhaly s chůzí po mole a předávaly své zkušenosti. Hasičky čeká 4. listopadu velké finále a pro většinu z nich bude předvádění první zkušeností.

Vedle předvádění večerních šatů je čeká i promenáda v plavkách. "Holky byly moc šikovné. Je skvělá kombinace, když jsou holky krásné a ještě coby hasičky pomáhají," dodala Erbová a doplnila ji i Andrea Bezděková: "Vím, co to pro holky musí být, protože sama jsem před finále České Miss neměla žádné zkušenosti a nikdy jsem nešla žádnou přehlídku. Holkám rozumím, vím, jak těžké to pro ně je a hlavně bude na finále. Snad jsem jim svými postřehy také trochu pomohla."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám