Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40)Vojta Kotek (36) se ocitli v obležení krásných žen. V pořadu Máme rádi Česko s nimi totiž soutěžily missky. Jejich drahé polovičky se tak musely mít na pozoru. S Jakubem Prachařem se v jednom týmu sešly královny krásy Justýna Zedníková (21), Karolína Kopíncová (26) a Nikola Uhlířová, Kotek si pak liboval ve společnosti dalších vítězek Ivety Lutovské (40), Lucie Bednářové (37)Terezy Fajksové (34).

Prachař později přiznal, že mu jeho přítelkyně Sara Sandeva (26) připravila svačinku s rázným vzkazem. „Abych vám to vysvětlil, lidi píšou ošklivé dopisy, že jsem prase a že tady všechno jím. Tak jsem si začal nosit svačinu z domova. Máma mi vždycky udělá svačinu. Tohle ale bude nejspíš od mojí holky. Jo, je to od mojí holky, mám tady i vzkaz: S nikým se v práci nebav a mazej hned domů. A je tady i sójová tyčinka, i přesto, že ví, že mám prudkou alergii na sóju. Mně vždycky začne otejkat hlava a za patnáct minut si nejsem podobný,“ vtipkoval Prachař.

S poslední královnou krásy Justýnou Zedníkovou si Prachař i Kotek zahráli ve filmu Jedeme na teambuilding. A tam byl Prachař pod osobním dohledem. „Já jsem tam byl taky chvilku s přítelkyní. A když jsem tam byl sám, tak jsem se radši zamknul na pokoji a zahodil jsem klíč,“ vyprávěl Jakub Prachař a prásknul, kdo takhle rozhodl. „Bylo to naše společný rozhodnutí,“ pronesl pobaveně oblíbený herec a zpěvák, který si přítomnost missek jinak viditelně užíval. Podívejte se na video ukázku.

Reklama

Další články

Načítám