Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radostnou novinkou se ve svém novém videoklipu pochlubila Berenika Kohoutová (33). Herečka a zpěvačka se těší na svého druhého potomka. Těhotenství odtajnila originálním způsobem, před kamerou se ukázala v prádle a s rostoucím bříškem.

Herečka má s manželem Kryštofem Kubínem dceru Lolu, která v únoru oslavila čtvrté narozeniny. A podle všeho se brzy dočkají dalšího přírůstku do rodiny. Berenika vypustila ochutnávku svého nového songu Hot or Not, který je zároveň prvním singlem z jejího chystaného alba.

Na záběrech nejdříve zpívá a tančí v černých šatech u mikrofonu, následně je jen v bílém prádle a hladí si těhotenské bříško. Požehnaný stav se herečce podařilo tajit pár měsíců. Druhé miminko si Berenika, která aktuálně září v seriálu Jedna rodina, přála a promluvila o rozšíření rodiny už před časem.

„Obecně bych chtěla pro Lolu sourozence. Ale tyhle věci tak nějak nechávám, i když k tomu samozřejmě člověk může z velké části přispět. Uvidíme,“ svěřila se herečka. Její těhotenství promítli do oblíbeného seriálu Jedna rodina také tvůrci, což se diváci dozvědí během dvou týdnů.

Reklama

Další články

Načítám