Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografie Charlotte Štikové (27), která obletěla Česko, doslova šokovala většinu lidí. Dívka, na které je na první pohled znát, že není zcela v pořádku. Navíc i její matka Monika Binias (Štiková) přiznala, že Charlotte brala drogy.

Nyní poprvé sama sestra Ornelly Koktové promluvila. Přiznala, že brala tvrdé drogy, kokain a pervitin, ale zároveň dodala, že je to minulost. „Ano, brala jsem. Vlastně na každé akci jsem si dřív vždycky dávala. Pak jsem začala být sama ze sebe zklamaná a říkala jsem si, že to takhle nejde. Najednou to začalo být častější a nechtěla jsem, aby to tak šlo dál. Teď jsem čistá!“ řekla Blesku Charlotte.

„Spouštěčem bylo to, že jsem byla na všechno sama. Rodina se ke mně otočila úplně zády, aniž bych jim něco udělala. Byla jsem z toho prostě hotová…,“ řekla důvod, proč začala s drogami.

Nyní se už snaží postavit na nohy, splácí dluhy, pracuje v květinářství. Charlotte zároveň dodala, že se k ní její sestra Ornella otočila zády a nenabídla jí pomocnou ruku, kterou tak moc potřebovala.

„Čekala jsem i nějakou pomoc od rodiny, ale jak jsem říkala, otočili se ke mně zády. Jako bych jim něco udělala… Přitom mně bylo ublíženo, a ještě jsem za to byla od nich trestaná!“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám