Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy pro něj žádná žena neznamenala tolik a asi ani nebude. Když se před čtyřmi roky stal Vašek Noid Bárta (43) otcem, jedničkou v jeho životě se stala dcera Terezka. A byla také první bytostí ženského pohlaví, které vyznal svoji lásku písní.

Životem zpěváka prošla pěkná řádka partnerek, ale na Terezku prostě žádná mít nebude a otcovství si užívá, jak zpívá v písni, k níž jeho otec napsal text, on sám pak hudbu a natočil k ní i videoklip, o který se s námi rozhodl podělit.

Vašek v něm děkuje za každou chvíli, kterou může se svojí dcerkou trávit, za rána, kdy se probudí a ona ještě spinká, za dny, kdy ji může vést za ruku a ukazovat jí svět. Takhle by měl milovat svoje děti každý táta.

"Jsou to dva roky, co jsem složil tuhle píseň. Držela mě celou dobu toho emočního období," připomněl zpočátku dost dramatický rozchod s exmanželkou Gabrielou, s níž Terezku má. "Dnes ji má dcera zná nazpaměť a já jsem moc šťastný," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám