Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době dává Týnuš Třešničková (28) čím dál víc na odiv své sexy tělo. Influencerka, která na podzim roku 2018 přišla ve vyhlášené turecké restauraci k četným popáleninám, své jizvy už dávno neřeší. Naopak. Místo zahalování nemá problém předvést své křivky, a to i v plavkách.

Naposledy se blogerka a youtuberka nechala zvěčnit v jednodílných modelech na dovolené v Řecku. Letošní léto si nedovedla představit bez pár dní u moře, a tak zabalila kufry a odletěla na ostrov Santorini, který je mezi boháči a lidmi vyhledávající luxusní dovolenou, oblíbený.

Svou postavu, za kterou jí před několika měsíci fanoušci kritizovali, ale nemá problém odhalit ani doma. Své fanoušky dokonce nedávno potěšila poměrně provokativní fotkou ve dvoudílných plavkách, ze kterých jí vykukovaly ňadra. Nutno říct, že Týnuš Třešničkovou má objektiv prostě rád a známá blogerka to o sobě moc dobře ví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám