Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencer Tadeáš Kuběnka (20) se před nějakým časem psychicky zhroutil a je v péči lékařů. O jeho zdravotním stavu promluvila před několika dny jeho matka, ale také kamarádky na sociálních sítích.

„Tadeáš se jevil jako nejsilnější z nás. Ale neunesl svůj vlastní život. Psychicky to odskákal nejvíc z nás. Zatím neznáme diagnózu. Posledních pár dní, týden a půl začal mít psychózu, nevíme, čím to bylo vyvolané, zatím nic nevíme. Tadeáš se zhroutil, sesypal,“ řekla influencerka Sugar Denny, která s Tadeášem točí podcast.

Tadeášova maminka pak uvedla, že je její syn bez telefonu, a tak se svým fanouškům nebude nějakou dobu ozývat. To se ale zlomilo nyní, kdy se Tadeáš opět objevil na Instagramu. „Doma. V pondělí pokračujeme léčení,“ uvedl k několika fotografiím se svou milovanou rodinou.

Pod příspěvkem se rázem objevilo spousty povzbudivých vzkazů. „To jsme rádi. Buď vděčný za to, koho máš kolem sebe a že ti pomáhají. Nemusíš na to být sám,“ uvedla jedna z fanynek. „Držíme ti palce. Ještě trošku vyselektovat ty, kteří na tebe mají špatný vliv,“ podotkla další. „To je tak krásný tě takhle vidět. Bude to brzy fajn,“ shodují se jeho příznivci.

Reklama

Další články

Načítám