Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád vypadá plný pracovního elánu, občas vyrazí i na společenské akce. I když v září oslaví osmdesátku, výraznější zdravotní problémy se producentovi Františku Janečkovi (79) vyhýbaly. Až doteď.

Dokonce zanedbával i svoje pravidelné návštěvy v divadle Goja Music Hall, kde se tuto a příští sezónu bude uvádět muzikál Bídníci. Dříve nechyběl ani jediný víkend. „Musím se přiznat, že jsem malinko ubral, protože jsem měl takové období, kdy jsem chodil po doktorech. Ale zaplať pánbůh, je to dobré. Každé ojeté auto má své závady, je potřeba to opravit a jet dál,“ svěřil, že má po operaci srdce. „Byla to jen katetrizace,“ bagatelizoval.

Pokud jde o Bídníky, má producent ještě nové zajímavé plány. I když jsme představení mohli v předpremiéře vidět už letos v únoru, připravuje novinky. Mezi ně patří i hostování známých zpěváků, kteří účinkovali v předchozích verzích.

„Nedávno se byl podívat Jirka Korn a dokonce trochu slzel, dojal se. Hrával Therdiera, nebylo lepšího a už nikdy nebude. Ale Monika Absolonová, která hrála v minulosti Thenardierku, se v této roli opět objeví v průběhu nové sezóny v září. Už je to domluvené,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám