Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný stylista Filip Vaněk (46) zhodnotil modely, které české hvězdy vynesly na pražský týden módy. A rozhodně nikoho nešetřil. Koho by poslal domů, kdo byl podle něj největším šaškem a kdo naopak oslnil? Na nový díl Fashion Bosse se můžete podívat v našem videu.

Jako první to pořádně schytala Radka Třeštíková. „Už předvedla v Karlových Varech, že vkusem a taktem pro oblékání neoplývá. Chtěla na sebe upoutat pozornost, ale ten model nefunguje. Bomber laciné, nevalné kvality, k tomu mikina, trapná kabelka, punčochy, kšiltovka… Pod tím je pěkná žena, ale tohle je nezajímavý a trapný. Nepatří to na fashion week. Nepatří,“ řekl rázně Vaněk.

Koho stylista opravdu nešetřil, byl rapper Majk Spirit. „Vzít si tyto kalhoty Balenciaga s Celine mikinou, tímto mohutným obutím a ikonickou kabelkou, kterou unesou bu*ny, ale ne alfasamec, to nefunguje. Působí to směšně. Je to tlačení na pilu. Tohle je záležitost mnoha lidí, říká se jim snobové. Není to o módě. Nejsou to lidé, kteří milují módu, ale milují ten status,“ obul se do rappera Vaněk, který ale velmi pochválil jeho manželku Mariu.

„Maria v tom umí chodit jako nikdo jiný. Snad nikdy jsem ji neviděl špatně oblečenou. Je to dokonalý. Mario, příště Majka usměrni. Je škoda, že ze sebe dělá šaška,“ vzkázal manželce Spirita Marii Dušičce Vaněk.

Také Mariana Prachařová za hodnocení svého modelu ráda nebude. „Je to věc zoufalosti a směšnosti stylistické i návrhářské práce. Tímto způsobem se opravdu neoblékejte. Byl bych rád, kdybych tyto šaty v šoubyznysu už nikdy nepotkal,“ vzkázal Vaněk.

Koho naopak pochválil? Kdo vynesl nejlepší model? Fashion Bosse můžete sledovat právě nyní.

Reklama

Další články

Načítám