Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výstavu Sexplicit v pražské Kotvě si vedle dalších známých tváří nenechala ujít ani Tonya Graves (54). Mezi erotickými díly, pornografickými obrázky i latexovými oblečky jsme se zpěvačky ptali, jestli se ona sama někdy nechala fotit nahá.

„Jsem dost akční, ale akty jsem nikdy nefotila,” smála se zpěvačka. „Proč bych to dělala? Co dělám pro sebe, dělám pro sebe. Mám velmi dobrou paměť a nepotřebuju si vytvářet nějaké dokumentace,” řekla Tonya, která odhalená pózovala pouze v době těhotenství. Sympatická černoška by se prý nikdy nenechala vyfotit při sexu, což vtipně zdůvodnila. „Viděla jsem, jak zpívám, to jsou takové ksichty. To, myslím, stačí,” smála se.

Erotické objekty ale umělkyně neodsuzuje, právě naopak: „Je fajn vidět, že lidé mají odvahu objevit se na takové fotce. Neměli bychom se totiž stydět za své tělo. Sex není špatný, ostatně bez něj by na světě nebyl nikdo z nás,” mínila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám