Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Tereza Skoumalová (33) působí jako křehká romantická dívka, ve skutečnosti má však spoustu energie a lenošení na lehátku není zrovna její způsob relaxace. Pokud byste ji chtěli toto léto potkat, museli byste se vypravit na vodu nebo vysoko do hor.

Vášeň pro aktivní dovolenou Terezka zdědila po rodičích, kteří se letos dokonce vypravili na měsíc do Himaláje. Misska zase vyrazila s přáteli do Vysokých Tater. Ze Štrbského Plesa každé ráno vyráželi do kopců a Tereza si v nohách odnesla víc než sto letních kilometrů.

„První den padla Ostrva 1980 m. n. m., druhý den Sliezský dom - Velické pleso 1665 m. n. m., třetí den už byl náročnější - trasa kolem vodopádu Skok a dále přes hřeben - 2200 m. n. m. k plesu Capie, čímž jsme obešli celé Štrbské Solisko, mi dala zabrat. Týden jsme završili výstupem na Rysy - 2499 m. n. m., kde nám ale bohužel počasí nedovolilo vyjít až na vrchol. Tatry ukázaly mnoho ze svých krás a vím, že hned, jak bude opět možnost a čas, se sem ráda vrátím,“ vzpomíná Miss na tatranské výšlapy. A kdo ví, třeba se za pár let po vzoru rodičů vypraví i do Himaláje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám