Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britských reality show Katie Price (45) (40) je na své silikonové přednosti náležitě pyšná, a proto je s oblibou vystavuje všem na odiv. Tentokrát své bujné vnady ukázala na dovolené v Thajsku, kam vyrazila se svým zajíčkem Krisem Boysonem (30).

Po pláži se tato nestydatá modelka procházela zahalená jen do spodního dílu plavek, přičemž horní partie provětrala v síťovaném svršku. Háčkovaná látka toho však moc nezakryla, a tak si mohli všichni její umělá ňadra detailně prohlédnout.

Na exotickou dovolenou se Katie vyrazila nejspíš odreagovat od těžkostí, kterých má v poslední době na krku více než dost. Kromě toho, že čelí osobnímu bankrotu kvůli obrovským dluhům, jí ještě přidělává starosti její autistický syn Harvey (16).

Nedávno v jednom televizním pořadu dokonce prohlásila, že chlapcovo chování přestává zvládat a nejspíš ho bude muset dát do ústavu. „Začínám zvažovat, že možná bude muset do ústavní péče a brát si ho budeme jen na víkendy,“ nechala se slyšet plastická kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám