Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První pražskou premiéru v hlavní ženské roli má za sebou manželka dvojnásobného držitele Thálie Jana Kříže. A vypadá to, že i Marie Křížová má na nějakou tu cenu pomalu nakročeno. Jako Krysařova láska Agnes byla skvělá. A mužští diváci mohli oči nechat i na jejích vnadách.

"Jsem za tuhle roli strašně vděčná. Konečně jsem se dočkala nejen, že hlavní ženské role, ale navíc tak úchvatné, jakou Agnes je," byla nadšená Maruška. Na jevišti byla tak přesvědčivá, že jsme si říkali, zda není těžké se do Krysaře nezamilovat i doopravdy, i když už deset let je šťastně zadaná, nyní i vdaná.

"Moje Agnes do Krysaře určitě zamilovaná je. Ale já jako Marie miluju svého Honzu," svěřila, i když se s manželem v posledních měsících moc nevídali, protože ona zkoušela v Kalichu, zatímco on má práci v Německu, kde vystupuje v tamní verzi Plesu upírů. "Teď už je to ale mnohem lepší," ujistila nás.

Podívat se byl ostatně i na Maruščině premiéře, a měl pod kontrolou aspoň její model v zákulisí, když už ne ten jevištní. A dlužno říct, že to Marušce, která není velkou příznivkyní podprsenek, v odvážném modelu seklo tam i tam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám